Köp en anpassad webshop

Funderar du på att designa en egen webshop? Via våra utvecklare och specialister levererar vi färdiga webbutiker på beställning. Genom att köpa en färdig webshop kan du spara värdefull tid och dessutom få din webshop uppsatt på ett korrekt vis redan från start.

Spar tid och fokusera på din affär

Låt oss bygga din webshop åt dig

Nordboost är inte enbart en certifierad Shopify Partner. Nordboost är dessutom Sveriges enda utbildningspartner till Shopify.

Vi säkerställer att ditt företag får de bästa förutsättningarna för att driva framgångsrik e-handel och digital marknadsföring både i Sverige och internationellt.

En webshop är mer än en simpel webbplats för att sälja produkter och tjänster. Förutom en professionell design som representerar ditt företags varumärke krävs tekniker och funktionsstöd för att exempelvis driva besökare till din webbplats och engagera och konvertera dem till kunder.

Vi är specialister på e-handel och ger ditt företag ultimata förutsättningar för att starta och bedriva en framgångsrik e-handel.

Köp en färdig webshop

Det finns flera fördelar med att beställa en proffsutvecklad webshop. Du spar tid och du får ett bättre resultat än vad du kan åstadkomma på egen hand. Vi använder best practice och ser till att din webbutik sätts upp på ett korrekt vis redan från start. 

Migrera från annan plattform

Äger ditt företag en befintlig webbutik som inte fungerar så som ni vill? Då kan det vara lönt att migrera till en bättre e-handelsplattform. Vi säkerställer vid behov en smidig flytt till Shopifys plattform. 

Testa Shopify gratis helt utan förpliktelser.

Därför rekommenderar vi Shopify

Bästa e-handelsplattform för Sverige

Shopify är tveklöst en av de mest populära e-handelsplattformar som finns idag (B2C) och enligt oss det bästa valet för de allra flesta e-handlare även i Sverige. 

En stor fördel för svenska e-handlare är att Shopify är integrerat med ett stort urval av svenska tredjepartstjänster (betalningslösningar, bokföringsprogram, logistiktjänster).

Med Shopify får du som e-handlare dessutom överlägset bäst förutsättningar för tillväxt och internationell expansion.

+1.7 miljoner användare i 175 länder
Anpassat för svenska e-handlare
Få tillgång till +6000 appar och program
Prisvärt, enkelt att använda och med snygg design
Många säljkanaler! Sälj via sociala medier eller fysisk butik

Vi levererar din webshop enligt dina önskemål

Kontakta oss för att motta offert

Vi hjälper dig att välja bland mängder av populära tjänster som passar din affär!

Färdig att användas för marknadsföring via sociala medier

Få din webshop uppsatt att användas med Facebook, Instagram Pinterest

En fördel med att använda Shopify är att plattformen är uppsatt och klar att användas med många digitala marknadsförings- och säljkanaler. När du beställer din webshop av oss ser vi till att sätta upp din webbplats för att du enkelt ska kunna hantera både marknadsföring och försäljning via kanaler såsom: Facebook, Instagram, Pinterest, Google eller de kanaler som du anser att du har behov av.

Du kan även på egen hand koppla på de kanaler som du vill använda i din webshop. Shopify ger användare tillgång till en appbutik där du kan ladda ned och testa olika tredjepartstjänster i din webshop. Kontakta oss så berättar vi mer!

Försäljning via omnikanal

Sälj via fysiska butiker, i din webshop eller i sociala medier

Vi anpassar din webbutik efter dina behov. Med Shopify kan du hantera försäljning, lager och logistik via olika kanaler. Är det så att du även bedriver försäljning via fysiska butiker? Då är det smidigt att hantera lager, rapporter, kundregister etc. via ett och samma system.

Även e-handlare som enbart fokuserar på försäljning online gynnas av att använda våra tjänster. Vi ser till att bygga en sömlös lösning där du enkelt kan bedriva försäljning i de kanaler och kontaktytor där dina kunder förekommer. Kontakta oss så berättar vi mer!

Responsiv design i världsklass

Få en professionellt designad webshop som passar ditt varumärke och marknad

Design är viktigt men inte enkelt. Vi hjälper dig att hitta rätt bland de hundratals teman (designamallar) som du kan välja av för att designa din webbutik. Givetvis kan vi även göra anpassningar och modifiera befintliga teman för att passa dina specifika behov.

Alla webbshoppar som vi designar är responsivt utformade. Dina kunder kan besöka och handla i din webshop oavsett om de använder smartphone, dator eller annan enhet.

Testa Shopify gratis, helt utan förpliktelser.

Psst.. Du vet väl att Nordboost tillhandahåller Sveriges enda officiella distansutbildning i Shopify?

Lär dig Shopify med Nordboost

Kolla in vår distanskurs i Shopify
Mycket bra kurs med bra vägledning! Lugnt och pedagogisk så blir man guidad genom denna kurs och får allt man behöver veta för att starta en webshop med Shopify, verkligen allt! Riktigt bra!
Eva Alm
(Deltagare Shopifykurs)

Vill du veta mer om våra tjänster, priser och åtaganden?

Partners