Kurser på distans

Via våra distanskurser får du ett försprång på marknaden och kan snabbt och framgångsrikt börja sälja på nätet. Vi tillämpar beprövade processer och "best practice" för att du ska spara både tid och pengar.

+ 200 nöjda deltagare!

Skapa din egna webbutik med Shopify (komplett kurs)

Spar tid och pengar genom att göra rätt från början och bygg din webbutik med hjälp av vår kurs i Shopify. Inga förkunskaper krävs för att ta kursen. Målet är att du ska gå live med din egna webshop medan du genomför kursen. Certifikat ingår efter avslutad kurs.

Grundkurs

Annonsering på Facebook & Instagram

Facebook och Instagram utgör Sveriges största annonseringsplattformar och en viktig kanal för att komma i kontakt med potentiella kunder i din målgrupp. Kursen ger dig värdefulla kunskaper i olika verktyg, strategier, tips och metoder inom annonsering på Facebook och Instagram. Certifikat ingår efter avslutad kurs

Populär!

E-handelstillväxt med e-postmarknadsföring

E-postmarknadsföring är en av de mest kostnadseffektiva marknadsföringskanalerna för att nå ut till dina kunder och öka din försäljning. I den här grundkursen kommer du enkelt igång med smarta metoder och verktyg för att lyckas i det stora e-handelsskiftet. Certifikat ingår efter avslutad kurs

Nyhet!

Skapa webshop med WooCommerce och WordPress

WooCommerce ger dig hög grad av flexibilitet och kan dessutom användas helt gratis. Men hur gör man? Via den här kursen får du alla verktyg du behöver för att bygga en framgångsrik webbshop med WooCommerce. Certifikat ingår efter avslutad kurs.

Nyhet!
SEO-grundkurs

SEO | Komplett kurs för dig som vill ta dig till toppen av Google

Lär dig SEO (sökmotoroptimering) som svarar för hela 83% av all trafik till alla webbplatser på internet! Genom att hamna högt upp i Google kan du marknadsföra dina produkter och tjänster eller jobba som konsult inom SEO. Inga förkunskaper krävs för att ta kursen. Certifikat ingår efter avslutad kurs.

Så här säger våra kursdeltagare

Kursen är över all förväntan! Inte bara genomgång av verktygen utan också bakomliggande information. Jag känner att jag kan använda verktygen i shopify och göra informerade val.
Mathias Sandström
(Deltagare Shopifykurs)
Mycket bra kurs med bra vägledning! Lugnt och pedagogisk så blir man guidad genom denna kurs och får allt man behöver veta för att starta en webshop med Shopify, verkligen allt! Riktigt bra!
Eva Alm
(Deltagare Shopifykurs)
Wow Edit! Så inspirerande upplägg! Jag har aldrig läst online förut men detta passade mig perfekt att göra samtidigt som jag jobbade. Hade inte tänkt på de olika möjligheterna med influencers som du tipsade om. Och väldigt viktigt och smart att du tar upp inkluderande innehåll. Tar med alla dina låånga listor med tips och To Do:s till mitt kreativa team. Tack!
Anita Kjellberg
(Deltagare kurs i Content Marketing i sociala kanaler)
En riktigt bra kurs! Förutom en genomgeånde och bra utbildning i själva systemet fick jag värdefulla entreprenörstips och rådgivning för att lyckas med marknadsföring och försäljning på internet! Jag tycker det mesta var lätt att ta till sig och jag uppskattar att jag har möjlighet att gå tillbaka och ta om moment vid senare tillfälle!
Jefferey Wang
(Deltagare WooCommercekurs)
En väldigt pedagogisk och bred kurs som på ett tydligt sätt tog upp allt det man behöver kunna för att komma igång med Shopify och även sådant man inte visste man behövde kunna. Extra plus för de korta klippen som gör det lätt att gå tillbaks till ett visst moment. Kursen känns personlig och har ett bra och begripligt tilltal.
Joakim Petterson
(Deltagare Shopifykurs)
Alla som är det minsta intresserade av innehåll, influencer marketing och sociala medier borde gå Edits kurs. Hon är inte bara fantastiskt inspirerande utan också en sån där härlig människa vars energi lyser igenom skärmen, trots att allt är online. Jag kände att jag direkt kunde använda hennes tips till att skapa innehåll för den e-handel jag arbetar för.
Sophie Rossovitch
(Deltagare kurs i Content Marketing i sociala kanaler)