Kurser på distans

Via våra distanskurser får du ett försprång på marknaden och kan snabbt och framgångsrikt börja sälja på nätet. Vi tillämpar beprövade processer och "best practice" för att du ska spara både tid och pengar.

Nyhet!

Skapa webshop med WooCommerce och WordPress

WooCommerce ger dig hög grad av flexibilitet och kan dessutom användas helt gratis. Men hur gör man? Via den här kursen får du alla verktyg du behöver för att bygga en framgångsrik webbshop med WooCommerce. Certifikat ingår efter avslutad kurs.
Kommer snart!

SEO | Komplett kurs i sökoptimering för nybörjare & proffs

SEO (Sökmotoroptimering) har blivit en allt viktigare marknadsföringskanal och idag föregås 59% av alla fattade köpbeslut av informationssökningar på internet. I den här kursen får du eftertraktade och aktuella kunskaper för att du ska lyckas med SEO. Lite teori och massor av praktiska tips!
Nyhet!

E-handelstillväxt med e-postmarknadsföring

E-postmarknadsföring är en av de mest kostnadseffektiva marknadsföringskanalerna för att nå ut till dina kunder och öka din försäljning. I den här grundkursen kommer du enkelt igång med smarta metoder och verktyg för att lyckas i det stora e-handelsskiftet. Certifikat ingår efter avslutad kurs
Nyhet!

Annonsering på Facebook & Instagram

Facebook och Instagram utgör Sveriges största annonseringsplattformar och en viktig kanal för att komma i kontakt med potentiella kunder i din målgrupp. Kursen ger dig värdefulla kunskaper i olika verktyg, strategier, tips och metoder inom annonsering på Facebook och Instagram. Certifikat ingår efter avslutad kurs
+ 100 nöjda deltagare!

Skapa din egna webbutik med Shopify

Spar tid och pengar genom att göra rätt från början och bygg din webbutik med hjälp av vår kurs i Shopify. Inga förkunskaper krävs för att ta kursen. Målet är att du ska gå live med din egna webshop medan du genomför kursen. Certifikat ingår efter avslutad kurs.

Så här säger våra kursdeltagare

En väldigt pedagogisk och bred kurs som på ett tydligt sätt tog upp allt det man behöver kunna för att komma igång med Shopify och även sådant man inte visste man behövde kunna. Extra plus för de korta klippen som gör det lätt att gå tillbaks till ett visst moment. Kursen känns personlig och har ett bra och begripligt tilltal.
Joakim Petterson
(Deltagare Shopifykurs)
Den här kursen rekommenderar jag varmt till alla som vill skapa sin egna e-handelsbutik och börja sälja på nätet via Shopify! Kursen är upplagd på ett logiskt och pedagogiskt sätt. Definitivt värt att ta del av kursen innan du startar resan med Shopify!
Doris Li
(Deltagare Shopifykurs)
Mycket bra kurs med bra vägledning! Lugnt och pedagogisk så blir man guidad genom denna kurs och får allt man behöver veta för att starta en webshop med Shopify, verkligen allt! Riktigt bra!
Eva Alm
(Deltagare Shopifykurs)
Kursen är över all förväntan! Inte bara genomgång av verktygen utan också bakomliggande information. Jag känner att jag kan använda verktygen i shopify och göra informerade val.
Mathias Sandström
(Deltagare Shopifykurs)