Kontakt

Kontakta oss för mer information om våra kurser

Kontakta oss

Vanliga frågor

Efter köp får du livstids tillgång till kursen förutsatt att inget annat överenskommits i samband med köp av kursen. Generellt sett gäller livstids tillgång för alla våra kurser. När exempelvis en kurs uppdateras får du som kund per automatik tillgång till uppdateringarna.

Ja, kursdeltagare som avslutar en kurs får ett personligt certifikat med deltagarens namn och datum då kursen slutfördes.

Nej, endast den person som registrerat sig för en viss kurs har rätt att logga in och ta del av kursen i fråga. Det är emot våra allmänna villkor att dela med sig av kurser och kan leda till att kontot inaktiveras i enlighet med våra allmänna villkor.

Absolut! Våra kurser riktar sig till både nybörjare och mer erfarna handlare. Vi förutsätter dock att deltagare som tar kursen inte har några förkunskaper. Alla kurser bygger på att grundligt och stegvis bygga upp en framgångsrik e-handelsverksamhet.

 

Ja, vi ger 14-dagars “nöjd-kund-garanti”. Vi har dock aldrig varit med om att någon kund inte är nöjd och det är osannolikt att du skulle bli den första.

Det beror på vilken kurs du vill ta? Klicka på kursen du är intresserad av för att se antal moment och tid för respektive moment.