Om oss

Vi riktar oss till entreprenörer och företag som vill ta steget att sälja på nätet. Med Nordboost blir e-handel enkelt, effektivt och framgångsrikt!

Jacob Bartoletti - Grundare
Nordboost | E-handelsakademi

E-handeln är framtiden och framtiden är här och nu.

Det är enkelt att sälja på nätet. Åtminstone om man vet vad ska man tänka på. Och det vet vi på Nordboost. Vi kan inte enbart e-handel. Vi vet dessutom vad du behöver göra för att lyckas. Vi känner till de vanligaste nybörjarmisstagen och vi vet vilka fallgropar som man bör undvika.

Med Nordboost får du perfekta förutsättningar för att lyckas med din egna webbutik. Med vår hjälp får du allt du behöver för att du på egen hand ska känna dig trygg i att sätta upp din egna e-handel! Du spar på så vis tid, pengar och lär dig att göra rätt från början enligt beprövade metoder.

100% “hands-on” 0% teori. Vårt mål är att få dig att snabbt och effektivt bedriva försäljning på nätet.

Stora möjligheter med egen e-handel

E-handeln fortsätter att växa, inte bara i Sverige, utan över hela världen. Enligt siffror från Meticulous Research uppskattas den globala e-handeln tillväxt till drygt 11% årligen.

Inget tyder på att e-handelns tillväxt kommer att avta.

Tvärtom,  prognoser utförda av statistikföretaget Statista visar på att e-handeln inom segmentet B2C kommer att uppgå till ett totalt värde om 6.5 miljarder USD redan 2023. Det kan jämföras med 4.2 miljarder för 2020.

På den svenska marknaden växer e-handeln ännu mer påtagligt.

Enligt siffror från Postnord hade Sverige en 16% tillväxt Q1 2020 jämfört med motsvarande period 2019.

E-handelns globala omsättning i USD inom detaljhandeln (2014-2023)

Det finns alltså stora möjligheter för den som vågar ta steget att börja sälja på nätet. För några år sedan ansågs det vara tekniskt komplicerat att börja sälja på nätet. Idag ser verkligheten annorlunda ut. 

Du kan snabbt sätta upp din egna webbutik och börja sälja. Det är dessutom förhållandevis billigt att komma igång. Men hur gör man? Var börjar man och vad ska man tänka på för att göra rätt från början?

Med våra kurser får du de verktyg, tips och råd som du behöver för att sätta upp en framgångsrik e-handel på egen hand. Via våra kurser får du guidning som syftar till att ge dig en kick-start och snabbt komma igång med din egna webshop.

Låga initiala kostnader

Det kan vara mycket att tänka på för den som aldrig startat ett eget e-handelsföretag men det är förhållandevis billigt. Du behöver alltså inget större startkapital för att lyckas. Det du behöver är handelsmannaskap och entreprenörsanda! Resten får du hjälp med via våra kurser.

Alla kan sälja på nätet

Våra kurser riktar sig till entreprenörer och handlare som vill ta steget att börja sälja på nätet. Du behöver alltså ingen teknisk förkunskap för att ta våra kurser. Vårt koncept bygger på “learning by doing”. Där du får de verktyg du behöver för att boosta din försäljning på nätet.

Sveriges enda auktoriserade utbildningspartner till Shopify

1 miljon+

Användare

175+

Länder

4000+

Appar

1k+

Teman

Så här säger våra kursdeltagare

Jag fick inte enbart bra guidning i Shopify men dessutom extremt bra entreprenörstips och rådgivning för hur man ska lyckas med själva affären och försäljningen på internet! Genom denna kurs känner jag mig att redo för att driva min egna e-handelsverksamhet med Shopify!
Mycket bra kurs med bra vägledning! Lugnt och pedagogisk så blir man guidad genom denna kurs och får allt man behöver veta för att starta en webshop med Shopify, verkligen allt! Riktigt bra!
Kursen är över all förväntan! Inte bara genomgång av verktygen utan också bakomliggande information. Jag känner att jag kan använda verktygen i shopify och göra informerade val.
Mathias Sandström
Den här kursen rekommenderas till alla som vill skapa sin egen e-handelsbutik och börja sälja på nätet via Shopify! Kursen är upplagd på ett logiskt och pedagogiskt sätt. Definitivt värt att ta del av kursen innan du startar resan med Shopify!

Returpolicy & nöjdhetsgaranti

På Nordboost har vi enbart nöjda kunder. Av den anledningen ger vi alltid 14 dagars nöjdhetsgaranti. Är du inte nöjd med kurs som du köpt hos Nordboost så återbetalar vi hela beloppet inom 14 dagar från köp.