Om oss

Nordboost samarbetar med företag och specialister för att kunna erbjuda högsta möjliga kvalitet i våra utbildningar och kurser. Vi riktar oss till entreprenörer, företag och yrkesverksamma som vill lära sig att sälja på nätet. Med Nordboost blir e-handel enkelt, effektivt och framgångsrikt!

Vårt koncept

Trots att e-handeln är hetare än någonsin är det svårt att hitta riktigt bra kurser och utbildningar i e-handel. Det är något som vi på Nordboost vill ändra på. Vårt framgångskoncept bygger på att göra det enkelt för företag och privatpersoner som vill lära sig att sälja på nätet.

Sverige har många egenheter som skiljer sig från andra marknader. Dessutom utvecklas e-handeln med en rask takt. Det leder till att verktyg, strategier och processer som fungerade bra för några år sedan, snabbt byts ut mot nya. Det gäller att ligga i framkant för den som vill lära sig e-handel.

Av den anledningen samarbetar Nordboost med företag och individer som är riktigt vassa på olika områden inom e-handel och digital marknadsföring. Våra partners är specialister med många års erfarenhet. De vet vad som fungerar för e-handlare på den svenska marknaden. 

Läs mer om hur du kan bli samarbetspartner till Nordboost.

Vi är Nordboost

Jacob Bartoletti

SEO, e-handel & digitalt entreprenörskap

Jacob är grundare av Nordboost och har flera års erfarenhet från arbete inom digital marknadsföring, e-handel, entreprenörskap och detaljhandel.

Jacob driver parallellt flera webbplatser i både Sverige så väl som på internationella marknader. Utöver Nordboost, är Jacob även en av grundarna till SEO-byrån, Peak on Site. Han är specialiserad inom sökmotoroptimering (SEO) med inriktning mot e-handel.

Caroline Giulianetti

Consultant Brand & Marketing | Digital Education

Caroline arbetar som digital nomad med uppdrag inom digital marknadsföring och kommunikation. Hon har flera års erfarenhet av digital marknadsföring, digital transformation och CRM-arbete inom detaljhandel och startade upp utbildningen digital kommunikatör i sociala medier på distans för yrkeshögskolan Nackademin. Hon har en internationell försäljnings- och marknadsföringsutbildning på sälj- och marknadshögskolan och är vidareutbildad på Hyper Island.

Christer Pettersson utbildare

Christer Pettersson

Ekonom, författare och föreläsare med fokus på content marketing, digitalisering, e-handel, marknadsplatser och SEO.

Christer har mer än femton års erfarenhet inom digital försäljning och digital marknadsföring, e-handel, Amazon och andra marknadsplatser och har bland annat varit nordisk e-handelschef på Apollo Travel Group och E-commerce Manager på Hultafors Group. Han arbetar för närvarande som ansvarig för digital försäljning och SEO på Bluestep Bank.

Christer har även skrivit ett antal böcker om digital marknadsföring, e-handel och SEO, bland annat Gräv guld i dina egna kanaler (2017) och SEO för alla (2019).

lisa bild 2

Lisa Chapovalova

Konsult inom digital marknadsföring, tillväxt & produktutveckling

Lisa har flera års erfarenhet inom digital marknadsföring, driver idag konsultverksamhet i egen regi och jobbar med flertalet stora svenska varumärken. 

Lisa har en bakgrund som Digital Marketing Manager och dessförinnan, som byrå-specialist inom sociala medier, sök- och displayannonsering.
Hon har en kandidatutbildning mot organisation och marknadsföring från Linnéuniversitetet samt en vidareutbildning inom Onlinemarknadsföring på Medieinstitutet.

Partners

Mer än bara ett diplom

Nordboost kurser är inte skapade för deltagare som i första hand vill ha ett diplom. (Även om diplom alltid ingår som en del av våra utbildningar). Våra kurser är avsedda för personer som vill lära sig på riktigt.

Nordboosts framgång beror just på att våra utbildare vet vad kursdeltagarna behöver känna till för att lyckas. Vi fokuserar på “learning by doing” där deltagare får både praktisk såväl som strategiska kunskaper och “best-practise”. 

Kunskaper med högt värde

Syftet med våra kurser är att ge deltagarna kunskaper som enkelt kan appliceras av både nybörjare och entreprenörer samt yrkesverksamma med många års erfarenhet inom marknadsföring och e-handel.

Våra utbildningar syftar till att ge ett högt värde för deltagare. Det innebär att du som tar våra kurser kommer att tillgagna dig kunskaper som är eftertraktade på marknaden. Oavsett om du vill applicera kunskaperna på din egna e-handel eller om du vill jobba med e-handel och marknadsföring för en arbetsgivare – våra kurser är för dig.

Så här säger våra kursdeltagare

En väldigt pedagogisk och bred kurs som på ett tydligt sätt tog upp allt det man behöver kunna för att komma igång med Shopify och även sådant man inte visste man behövde kunna. Extra plus för de korta klippen som gör det lätt att gå tillbaks till ett visst moment. Kursen känns personlig och har ett bra och begripligt tilltal.
Joakim Petterson
Mycket bra kurs med bra vägledning! Lugnt och pedagogisk så blir man guidad genom denna kurs och får allt man behöver veta för att starta en webshop med Shopify, verkligen allt! Riktigt bra!
Alla som är det minsta intresserade av innehåll, influencer marketing och sociala medier borde gå Edits kurs. Hon är inte bara fantastiskt inspirerande utan också en sån där härlig människa vars energi lyser igenom skärmen, trots att allt är online. Jag kände att jag direkt kunde använda hennes tips till att skapa innehåll för den e-handel jag arbetar för.
Sophie Rossovitch
Wow Edit! Så inspirerande upplägg! Jag har aldrig läst online förut men detta passade mig perfekt att göra samtidigt som jag jobbade. Hade inte tänkt på de olika möjligheterna med influencers som du tipsade om. Och väldigt viktigt och smart att du tar upp inkluderande innehåll. Tar med alla dina låånga listor med tips och To Do:s till mitt kreativa team. Tack!
Kursen är över all förväntan! Inte bara genomgång av verktygen utan också bakomliggande information. Jag känner att jag kan använda verktygen i shopify och göra informerade val.
Mathias Sandström
Den här kursen rekommenderas till alla som vill skapa sin egen e-handelsbutik och börja sälja på nätet via Shopify! Kursen är upplagd på ett logiskt och pedagogiskt sätt. Definitivt värt att ta del av kursen innan du startar resan med Shopify!