Hitta en expert och Shopify Partner i Sverige

Shopify är en av världens mest populära e-handelsplattformar och anses äga hela 10% av världens totala marknadsandelar inom e-handelsplattformar. Endast WooCommerce som står för uppskattningsvis 39% av marknadsandelarna är större än Shopify. Att WooCommerce och Shopify är så pass internationellt stora plattformar är en av de främsta anledningar som gör att vi rekommenderar plattformarna som några av de absolut bästa system som finns för e-handlare även på den svenska marknaden.

Fördelarna med att välja exempelvis Shopify för e-handlare i Sverige, men även WooCommerce för den delen, är att det är enkelt att vid behov få konsultation av oberoende experter som inte är direkt anställda av Shopify eller WooCommerce.

Shopify har flera experter eller så kallade Shopify Partners som är väl bevandrade i Shopifys ekosystem men som inte på något vis är bundna till just Shopify. Även i Sverige finns det faktiskt en Shopify Partner, Nordboost, som är experter på Shopify i Sverige.

Med mindre e-handelsplattformar på marknaden är det vanligt att användare blir begränsade till att ta hjälp av systemets egna personal vilket i många fall kan bli en dyr historia. Med en plattform som Shopify kan många problem dessutom lösas med exempelvis appar, vilket är både tids- och kostnadseffektivt i jämförelse med att utveckla anpassningar från scratch.

Vi är experter på Shopify i Sverige

Shopify som används av fler än 1 miljon e-handlare i 175 länder runt om i världen har givetvis samarbetspartners på sina olika marknader. Partners kan utgöras av allt från utvecklingsföretag som skapar applikationer och exempelvis teman som säljs till Shopifys användare, till samarbetspartners som enbart fokuserar på att utveckla webbutiker åt företag som använder eller vill använda Shopifys plattform.

“Ett tips är att enbart överväga att använda certifierade Shopify partners på den marknad där er e-handel fokuserar strategiskt.”

Nordboost – Shopify Partner

Nordboost är experter på Shopify på den svenska marknaden. Vi har många års erfarnhet av att hjälpa svenska företag med att bedriva framgångsrik försäljning online.

Nordboost är inte enbart officiell Shopify Partners, företaget har dessutom utsetts av Shopify till officiell utbildningspartner till Shopify. (Läs mer om vår svenska distanskurs i Shopify.) Förutom att utbilda svenska e-handelsföretag i e-handel och i Shopifys e-handelsplattform, bygger, utvecklar och migrerar Nordboost webbutiker till svenska företag på beställning.

En fördel med att använda Nordboost framför eventuellt andra alternativ, är att Nordboost är experter i e-handel på den svenska marknaden. Ett vanligt misstag som många företag gör är att använda ett utvecklingsföretag som inte har kunskaper och erfarenheter från den svenska marknaden.

Alla marknader i världen ställer unika krav på e-handlare när det kommer till allt från exempelvis logistik och marknadsföring till skatter, betallösningar och bokföring. Med Nordboost får du expertis som är av relevans för den svenska marknaden. Nordboost hjälper givetvis även svenska företag med internationell skalbarhet. Dessutom bygger Nordboost även webbutiker med övriga CMS, utöver Shopify.

Kontakta Nordboost för ett kostnadsfritt möte om du vill veta mer om våra tjänster!

Så hjälper vi svenska e-handelsföretag

Nordboost hjälper e-handlare med allt från att komma igång med försäljning på internet till att utveckla befintliga webbutiker. Nordboost erbjuder även konsultation och stöd i digital marknadsföring. Här är de vanligaste typerna av uppdrag som vi hjälper våra kunder med:

  1. Bygger webbutiker från scratch och anpassar efter kundens behov.
  2. Utvecklar befintliga webbutiker.
  3. Migrerar från annat CMS till Shopify (eller plattforms som passar kundernas behov bäst).
  4. Kartlägger, utvärderar och presenterar systemlösningar som bäst uppfyller kundens behov.
  5. Skapar och utvecklar appar (baserat på kundens behov)
  6. Betald digital marknadsföring (Sociala medier, Google)
  7. SEO för webbutiker skapade med Shopify (och de flesta övriga CMS)

Läs mer om våra tjänster och köp din webshop via Nordboost!