Kursintroduktion

ÖVERGRIPANDE INNEHÅLL

  • Välkommen in i kursen
  • Vem är jag som håller i kursen 
  • Syfte och mål 
  • Kontakt och frågor 
  • Vad innebär innehållsmarknadsföring i SoMe idag?
  • Fördelar/Utmaningar med att finnas i sociala medier

Varmt välkommen in i kursen! 

Hej och välkommen till kursen Content Marketing i sociala kanaler med mig Edit Brunner och Nordboost. 

Den här kursen passar marknadsförare som är entreprenörer, driver startups eller redan arbetar med kommunikation men vill vidareutbilda sig inom digital marknadsföring.

Innehållsmarknadsföring, eller content marketing, är ju ett väldigt brett ämne men i den här kursen fokuserar vi på hur man skapar innehåll i sociala kanaler, utifrån hur ens målgrupper ser ut, med ett inkluderings-perspektiv samt hur du kan göra effektivt innehåll tillsammans med influencers.

Jag som håller i kursen heter Edit Brunner och har över 10 års erfarenhet från digital marknadsföring från mediebyrå, produktionsbolag, PR och influencer marketing. Jag kommer att dela med mig av alla mina knep för att skapa riktigt bra innehåll- så att du kan sluta oroa dig över vad det är du ska fylla alla dina sociala kanaler med, hur ofta du ska uppdatera och vad som egentligen är bra innehåll idag?

Jag har tidigare hjälpt kunder som Unilever, Ellos, TUI, Lufthansa, Husqvarna, IKEA och RFSU att skapa innehåll i sina sociala kanaler, både med och utan influencers. Så du kan känna dig lugn, jag har stött på de flesta utmaningar varumärken har idag, och ska ge dig mina bästa lösningar för hur just du kan tackla dom. 

Syftet med den här kursen är att du ska få inblick i de olika delar som tillsammans utgör en bra grund för content marketing i sociala kanaler idag. Jag kommer att guida dig igenom olika möjligheter strategier och tips som du, medan du läser kursen, kan implementera i ditt eget företag.

I varje lektion hittar du länkar till merläsning, personer du kan lägga till på LinkedIn för att utöka ditt eget nätverk och tips på hur du hittar mer inspiration och håller dig uppdaterad. Som en bonus kommer jag också att ge dig min alldeles egen lista med influencers; som jag vet är grymma content-skapare!

Målet är att du efter avslutad kurs ska känna dig redo att skapa eget innehåll, som stärker relationen till din målgrupp, där du får tid att förklara mer än pris och produkt och ultimat vinna din målgrupps förtroende och lojalitet. Just målgruppen är i fokus i den här kursen, eftersom det är för dom du gör allt innehåll. Utan målgruppsinsikter; inget relevant innehåll. Bland annat kommer du att få lära dig att hitta nya målgrupper och se hur det kan öka din vinst. 

Hej, ta gärna kontakt med mig!

Om du kör fast eller har frågor att ställa är du alltid välkommen att lägga till mig på LinkedIn och skicka ett DM, eller maila mig på [email protected] 

Jag vet att det kan vara svårt att läsa på distans ibland och finns här för att hjälpa dig.

Nu kör vi igång med kursen!