Shipmondo: Erbjud upphämtningsplatser och olika fraktalternativ

Shipmondo är en dansk fraktportal som erbjuder en helhetslösning för frakt för såväl nystartade som väletablerade e-handelsföretag. Trots att Shipmondos fraktlösning idag är väletablerat över hela Europa med mer än 50 000 registrerade användare, har Shipmondo framförallt en stark representation på den nordiska marknaden.

Shipmondos popularitet kan förklaras med att Shipmondo är integrerat med flera av de mest framstående transportföretag som finns på den nordiska marknaden. Shipmondo erbjuder på så vis en av de mest moderna och heltäckande fraktlösningar som finns för e-handlare på den svenska marknaden.

Vad som gör Shipmondo till ett av de bästa och framförallt enklaste alternativen för e-handlare på den svenska marknaden kan förklaras med att det inte förekommer några avgifter för nya användare som vill registrera sig för att testa Shipmondos plattform.

Dessutom är Shipmondo enkelt att komma igång med för många e-handlare. Shipmondo är nämligen integrerat med flera av de mest framstående och mest populära e-handelsplattformar som finns idag, både internationellt och på den svenska marknaden. Det innebär i många fall är enkelt för e-handlare att installera och konfigurerar Shipomondos programvara för att testa tjänsten.

En fantastisk tjänst för Sverige! Så fungerar Shipmondo

Shipmondos plattform möjliggör för e-handelsföretag att skicka försändelser med flera olika transportföretag men utan att behöva använda flera olika system. Efter att du registrerat ett gratis användarkonto hos Shipmondo får du tillgång till Shipmondos fraktavtal och priser från flertalet av de mest framstående transportörer som finns på marknaden idag. Det är även möjligt att använda ditt företags egna fraktavtal med Shipmondo, förutsatt att det skulle vara mer fördelaktigt.

Eftersom att Shimpmondo är integrerat med flera av dem mest populära e-handelsplattformar som finns på marknaden idag, kan data såsom ordrar och fraktbokningar synkas mellan din webshop och Shipmondos platform. Det gör att du kan hantera bokning av frakt, returer, och orderplock direkt via Shipmondos system.

Integrerat med fler e-handelssystem än jämförbara alternativ

En stor fördel med Shipmondo är att tjänsten är enkel att använda för de allra flesta e-handlare. Det beror på att Shipmondo är integrerat med flera av de mest populära e-handelsplattformar som finns på marknaden idag.

Det innebär att användare snabbt kan komma igång och testa Shipmondo. Här nedan är ett axplock av de plattformar som idag är integrerade med Shipmondo. Du installerar helt enkelt Shipmondos app eller plugin i din webshop och följer angivna anvisningar för att registrera ett användarkonto hos Shipmondo. Därefter kan du testa Shipmondos system i lugn och ro.

Några av de plattformar som Shipmondo är integrerade med idag:

 • Shopify
 • WooCommerce
 • PrestaShop
 • Wix
 • SquareSpace
 • Visma
 • BigCommerce

Och många fler!

En helhetslösning med stort utbud av funktionalitet

Det mest fundamentala funktionsstöd som finns att tillgå via Shipmondos plattform är förstås själva fraktbokningen och orderhantering som du kan sköta på ett och samma ställe. Men Shipmondo erbjuder fler möjligheter än så. Du kan automatisera och effektivisera flera processer som gör order- och logistikprocesser enklare för ditt företag och som dessutom skapar mervärden för dina kunder.

Några av de mest centrala funktioner som Shipmondos platform ger tillgång till är:

 • Order- och fraktintegration: Hantera ordrar och boka frakt hos olika transportföretag på ett och samma ställe. Du kan hantera ordrar i bulk, skapa plocklistor och skriva ut fraktetiketter.
 • Låt kunden bestämma upphämtningsplats (via fraktmodul i checkout): Shipmondo ger till hög grad av flexibilitet. Ge dina kunder möjlighet att välja upphämtningsplats/ombud eller låt kunderna hämta paket direkt hos en av dina butiker eller lager.
 • Bokföringsintegration: Underlätta bokföring och uppföljning genom att synkronisera data och hantera data centralt på ett och samma ställe.
 • Automatiserade processer: Skriv ut fraktsedlar och plocklistor automatiskt.
 • Orderplock: Få systemstöd för att skanna streckkoder för dina produkter via handterminaler eller skanners. Skapa digitala plockmönster för att effektivisera plock.
 • Returhantering: Integrerad returportal där kunden enkelt kan boka retur i en helt digitaliserad miljö och även välja transportalternativ. Eftersom att tjänsten är helt integrerad med orderhanteringen kan kunden enkelt välja vill produkter som han eller hon vill returnera. Returorder och saldon hanteras helt via Shipmondos portal och gör det enkelt för ditt företag att hålla ordning på returer, saldon och orderdata.
 • Autogenerera anpassade meddelanden: Skapa autogenererade och anpassningsbara emails eller SMS som triggar aviseringar till kunden vid olika steg i leveransprocessen.
 • Spårbarhet: Ge kunderna möjlighet att följa försändelser och spåra paket via autogenerade länkar.

Få stöd att sätta upp din webbutik med Shipmondo

Nordboost är Sveriges enda officiella partners till Shipmondo. Vi kan e-handel och hjälper regelbundet svenska e-handelsföretag med att skapa rätt förutsättningar för att sälja på nätet! Köp en webshop som vi sätter upp med Shipmondos fraktlösning och anpassar efter ditt företags behov.

Kontakta oss så berättar vi mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa ditt företag med att sätta upp en fraktlösning som passar era behov!