Unik rabatt på medlemskap hos förhandlat!

Förhandlat erbjuder färdigförhandlade avtal med flera tjänsteleverantörer relaterade till e-handel. Eftersom att Nordboost har ett samarbete med Förhandlat har vi möjlighet att ge 500 kr i rabatt för medlemskap hos förhandlat.

500 kr i rabatt via Nordboost!

Kontakta oss för att ta del av erbjudandet!

Förhandlat ger dig tillgång till massvis av färdigförhandlade avtal. Genom att konsolidera spend från flera olika medlemmar kan Förhandlat ge förmånligare priser än vad mindre och medelstora företag på egen hand kan förhandla till sig.

Förutom pengar spar du även tid. Att på egen hand försöka hitta bästa priserna för olika tjänster kan i många fall kosta mer än det smakar. Här har vi samlat några av de avtal som vi anser är av mest värde för Nordboosts kunder och besökare.

(Du behöver inte vara kund hos Nordboost för att ta del av vår rabatt. Via länken ovan kan vem som helst registrera sig som medlem och få 500 kr i rabatt. )

Några av de tjänsteavtal som du får tillgång till

  • Fraktavtal: Förhandlat ger medlemmar tillgång till fantastiska priser avseende frakt och logistik via DHL. Det spelar ingen roll om ditt företag använder olika fraktbolags tjänster (via exempelvis en portal). Ni kan fortfarande nyttja DHL:s priser som ni får via Förhandlats medlemskap. Fraktavtalet hos DHL kan sänka priser för frakt med upp till 55% mot standardprissättningen. Läs mer om billig frakt på Nordboost.
  • Betallösningar och kassasystem: Som medlem får du även tillgång till avtalspriser från Bamboras betallösning. Bambora är en betallösning som är integrerad med flera stora e-handelsplattformar, därav WooCommerce m.fl. Bambora är en av de främsta betallösningar som finns för e-handel i Sverige och är dessutom en internationellt väletablerad betaltjänst med verksamhet i 65 länder. Förhandlat har även bra avtal med MoreFlo som är ett alternativ till iZettle. MoreFlo har ett komplett kassasystem som kan integreras med exempelvis WooCommerce och Prestashop.
  • Distanskurser hos Nordboost: Sist men inte minst – Via Förhandlat får du hela 15% rabatt på Nordboosts distanskurser!

På förhandlat.se kan du läsa mer om vilka avtal som du får tillgång till!