Skapa webshop med WooCommerce och WordPress

Status
Ej registrerad
Pris
1590 kr ex. moms
Kom igång

Komplett distanskurs för att skapa webshop med WooCommerce (på svenska)
Studietid: +13 timmar (+70 videos)
Studieort: 100% på distans
Startdatum: När som helst
Inget slutdatum (tillgång för alltid)
Nöjd-kundgaranti
Inget krav på förkunskap
Certifikat ingår efter avslutad kurs
Ansvarig utbildare: Jacob Bartoletti

Vem är den här kursen för?

 • För dig som vill bygga en webbutik med WooCommerce och göra rätt från början. (Vår kurs är avsedd för att just svenska e-handlare ska lyckas).
 • För dig som aldrig drivit en webbutik men som vill ha råd och tips för att lyckas med din e-handel.
 • För dig som vill ha full kontroll över din webbplats. WooCommerce och WordPress passar typiskt egna företagare och entreprenörer som vill ha hög grad av flexibilitet vad det gäller tredjepartsintegrationer såsom: Betallösningar, fraktintegrationer och marknadsföringskanaler.
 • För dig som exempelvis driver fysisk butik och som vill ha en flexibel e-handelslösning. (WooCommerce kan integreras med din fysiska butik, POS/kassasystem.)
 • För dig som vill spara tid och göra rätt från början. WooCommerce kan vara knepigt att använda för den som inte använt plattformen tidigare. Med vår kurs spar du tid och och kommer igång snabbt.
 • För företagare som exempelvis vill sälja och leverera till kunder i Sverige och Norden. Vår kurs är anpassad för att du ska lyckas med e-handel genom att bygga din webshop med exempelvis tredjepartslösningar som passar svenska e-handlare.
 • Även för företagare som vill driva e-handel med en alternativ affärsmodell. (Exempelvis: dropshipping, försäljning av digitala produkter, B2B, omnikanal)
 • Inga förkunskaper krävs för att ta kursen och skapa en egen webshop med WooCommerce.

Vad får jag ut av kursen?

 • I den här distanskursen lär du dig vilka steg du måste ta för att bygga en egen webbshop med WooCommerce tillsammans med WordPress. Kursen är skapad för att du ska bygga din webbshop med WooCommerce samtidigt som du tar dig igenom lektionerna i kursinnehållet.
 • Kursen börjar från noll och du lär dig att välja domän, webbhotell, tema, plugins och bygga din webshop från scratch.
 • Du får mängder av tips och råd och lär dig att undvika de vanligaste misstagen för att på bästa vis bygga en långsiktigt framgångsrik webbshop som passar din affärsmodell.
 • Du får värdefull kunskap som passar framförallt e-handlare med bas i Sverige.

Varför använda WooCommerce?

 • WooCommerce och WordPress kan användas helt gratis. Dessutom är WooCommerce en av världens bästa och mest populära e-handelsplattformar. (WooCommerce har mer än 5 miljoner aktiva installationer!).
 • Eftersom att så många e-handlare i Sverige och i resten av världen använder WooCommerce kan du räkna med att alltid kunna uppdatera din webshop med de senaste och mest moderna tilläggstjänster som finns på marknaden.
 • Vid behov är det enkelt att hitta extern hjälp för att exempelvis anpassa något specifikt i sin webshop. (Hundratusentals utvecklare och frilansare kan WooCommerce. Du är inte bunden till något företag om du skulle vilja ta hjälp externt. Via den här distanskursen kommer du dock på egen hand klara av att skapa din webbutik med WooCommerce.)
 • Med WooCommerce är du inte lika bunden till att använda ett begränsat urval av tredjepartstjänster, som med de flesta andra e-handelsplattformar på marknaden. WooCommerce ger dig fler kompatibla tillägg (“plugins”) än någon annan plattform på marknaden. Du får på så vis hög grad av flexibilitet och kan räkna med att de allra flesta, etablerade, tredjepartastjänster som finns på marknaden är kompatibla med WooCommerce. (Det här är en enorm fördel eftersom att det ständigt tillkommer nya marknadsförings- och säljkanaler, frakttjänster, betallösningar etc. som du alltså enkelt kan dra fördel av om du använder WooCommerce.)
 • Med WooCommerce kommer din webshop att ladda snabbt (om du följer våra råd i kursen).
 • WooCommerce är enkelt att använda och kommer med alla de funktioner som du kan ha behov av för att driva en framgångsrik webshop (analys- och rapportverktyg, lager- och inveteringsfunktioner, verktyg för att kategorisera dina produkter och “tagga” och mycket, mycket mer.

Kursinnehåll

Visa alla
Lektionsinnehåll
0 % slutfört 0/1 steg
Lektionsinnehåll
0 % slutfört 0/2 steg
Lektionsinnehåll
0 % slutfört 0/1 steg
Lektionsinnehåll
0 % slutfört 0/2 steg
SEO - Bonusmodul
OPTIMERINGAR I WOOCOMMERCE - BONUSMODUL